Deputatul Florin Gheorghe:

"USL nu își respectă obligațiile internaționale"

146
2

Articole de la același autor

Deputatul PDL Florin Gheorghe a participat în perioada 18-20 noiembrie la conferința internațională cu tema "Siguranță și stabilitate în Europa de Est". Conferința s-a desfășurat în capitala Ungariei, Budapesta, și a avut ca invitați parlamentari din țările din sud-estul Europei, dar și parlamentari din Germania.

Deschiderea conferinței a fost făcută de prof. Ursula Mannle, ministru de stat al Germaniei și vicepreședinte al Fundației Hanns-Seidel. Aceasta a subliniat importanța integrării valorilor vest-europene, a democrației și statului de drept, la nivelul statelor din estul Europei, fie că sunt sau nu membre ale Uniunii Europene.

Temele de pe ordinea de zi s-au referit la căile pentru siguranță și stabilitate în regiunile de criză din estul Europei, protecția și integrarea minorităților sau la corupție și crimă organizată.

"Au fost abordate tematici care sunt de mare actualitate în România. Este vorba de criza economică și cum se simte în rândul populației, este vorba de minorități sau despre corupție. Am fost neplăcut surprins să văd că România, condusă de Guvernul USL, nu a făcut mai nimic pentru a rezolva aceste probleme, deși au fost alocați bani suficienți. USL încearcă tabloidizarea vieții publice și ascunde sub preș adevăratele probleme ale țării", a precizat deputatul Florin Gheorghe.

Conferința de la Budapesta a fost un prilej de a schimba puncte de vedere și de a găsi soluții viabile la problemele transfrontaliere cu care se confruntă Europa.

"Astfel de întâlniri sunt benefice. Este bine să afli cum te privesc ceilalți europeni, ce nu ai făcut bine și ce trebuie corectat. Nu doar România are probleme. Toți au probleme de rezolvat. Dar, pe lângă guvernanții noștri, alții încearcă să își facă temele", a mai afirmat Florin Gheorghe. 

Comentează știrea

Relu
22 noiembrie 2013
Mars,PDL!

Tovarasii pedelisti au impresia ca lumea a uitat de ce USL a castigat voturile disperate ale romanilor.Poate ca nu a fost cea mai fericita cale,dar era totusi o zvacnire data de scarba fata de pedelei si guvernul lor oribil,criminal.USL e aparut pe ruinele tarii conduse inca de psihopatul Basescu si cativa dementi care-l slujesc.Comparativ cu tarile civilizate da,nu putem fi asa de veseli cu USL in frunte dar macar nu-i mai avem pe absolut maleficii pedelei.PDL a facut si pui,partidele alea miscatoare si fortoase,mici si cu miros iute si toxic.Bine ca totusi romanii nu mai dau gir unor asemenea gunoaie !

christian louboutin high heels
28 februarie 2014
christian louboutin high heels

louboutin shoes video Stiri Politică : "USL nu își respectă obligațiile internaționale" | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online christian louboutin high heels http://adrianazabeo.com/images/christian-louboutin-mens-shoes.asp

Articole pe aceeași temă

Vineri, 22 Noiembrie 2013
Stire din Politică-Administrație : PDL își cumpără sediul partidului
Pagina a fost generata in 0.6529 secunde