UPDATE. Ședință a Consiliului local al municipiului Constanța. Mai multe proiecte pe ordinea de zi

245
UPDATE. Ședință a Consiliului local al municipiului Constanța. Mai multe proiecte pe ordinea de zi - photo20190731132722-1564569321.jpg

Articole de la același autor

UPDATE: Primarul Decebal Făgădău a anunțat că va cumpăra de la Cet Constanța rețeaua de transport primar a energiei termice. Aceasta va fi reabilitata cu fonduri europene. Aceasta este în prezent supradimensionată și învechită. Prețul gigacaloriei conține o parte din aceste pierderi și, prin modernizarea rețelei, vom putea scădea prețul căldurii pentru populație.


Constanța ar putea fi inclusă pe lista orașelor care să primească finanțare specială pentru modernizarea serviciului de termie.


Astfel, va putea fi înființată o societate de termie a municipiului. În plus, municipiul ar putea deveni și producător de energie termică.




UPDATE: Mai mulți cetățeni au primit dreptul de a lua cuvântul. Unul i-a reproșat primarului că nu grăbește realizarea Registrului Spațiilor Verzi. Un alt cetățean i-a reproșat primarului că nu se poate ajunge în audiență.


Aleșii locali au fost convocați, astăzi,de edilul Constanței, Decebal Făgădău, în cadrul ședinței ordinare a lunii iulie. Întâlnirea are loc în sala "Remus Opreanu" a Palatului Administrativ din Constanța. Pe ordinea de zi se află 45 de proiecte de hotărâre.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9961 secunde