UNPR salută propunerea lui Eduard Hellvig la SRI

Vineri, 20 Februarie 2015
72
Reprezentanții UNPR au anunțat, astăzi, printr-un comunicat de presă, că salută decizia președintelui Klaus Iohannis de a propune un director SRI în persoana lui Eduard Hellvig și că va susține această propunere. 


"Salutăm decizia președintelui Klaus Iohannis de a propune un director SRI în persoana lui Eduard Hellvig. UNPR va susține această propunere, așa cum a susținut și creșterea bugetului pentru Apărare, tocmai pentru că aceste propuneri răspund unor exigențe majore ce țin de stabilitate și de apărarea interesului national. Confruntarea între partide, competiția și polemica nu trebuie să afecteze buna funcționare a instituțiilor fundamentale ale țării: Armata, Serviciile de informații și Justiția", se menționează în comunicatul citat.


Totodată, UNPR precizează că susține fără rezerve coaliția de guvernare din care face parte și, în egală măsură, susține deciziile președintelui Klaus Iohannis menite să aducă stabilitate, eficiență și performanță în Armată, servicii de informații și Justiție, în acord cu prerogativele sale constituționale.
Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.2222 secunde