Un nou punct de lucru al Serviciului de Pașapoarte, inaugurat la Mangalia

322
1
Ieri, începând cu ora 10.00, în prezența noului prefect Eugen Bola, a avut loc deschiderea oficială a punctului de lucru al Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple Constanța din incinta Poliției Municipiului Mangalia. 

La eveniment, au mai fost prezenți primarul Mangaliei, Cristian Radu, Ion Văcaru, comisar șef din cadrul Serviciului Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple Constanța, și Nicolae Pescaru, comisar șef al Poliției Mangalia. 

Potrivit unui comunicat de presă din partea administrației municipale Mangalia, punctul de lucru este deschis în fiecare miercuri, între orele 10.00 - 14.00 și are ca scop eficientizarea fluxului de preluare a cererilor, în vederea eliberării pașapoartelor simple electronice, în sistem off-line. 

"Crearea acestui birou este extrem de importantă, deoarece vine în sprijinul atât al cetățenilor din Mangalia, dar și a celor din zonele limitrofe, care nu mai trebuie să se deplaseze la Constanța pentru eliberarea unui pașaport, evitându-se în acest mod cheltuielile suplimentare", a precizat Cristian Radu. 

La rândul său, prefectul Eugen Bola a spus că "punctul de lucru de la Mangalia a luat ființă în urma semnării, în mai puțin de o lună, a unui protocol între Prefectură și Primăria Mangalia", iar scopul final a fost acela de a veni în sprijinul cetățenilor care se află la distanțe mari de municipiul Constanța. 

Edilul Mangaliei a mai precizat că, pe viitor, la Mangalia va exista un ghișeu unic pentru eliberarea permiselor de conducere și a cazierelor judiciare. Primarul Cristian Radu a fost primul cetățean al orașului care, cu această ocazie, și-a depus la biroul nou înființat documentele necesare în vederea preschimbării pașaportului. 

Comentează știrea

www.4escort.ro
1 decembrie 2012
Constanta

.

Articole pe aceeași temă

Luni, 05 Noiembrie 2012
Stire din Politică-Administrație : Ședință ordinară la Mangalia
Pagina a fost generata in 0.2965 secunde