Un nou proiect de anvergură a fost demarat de Primăria Techirghiol

885
Un nou proiect de anvergură a fost demarat de Primăria Techirghiol - proiecttechirghiol-1615490092.jpg

Articole de la același autor

Aşa cum o declara chiar primarul oraşului Techirghiol, Iulian Soceanu, proiectele importante continuă. Lucrările la proiectul „Valorificarea potențialului balnear și turistic al Lacului Techirghiol prin dezvoltarea infrastructurii tehnico-edilitare” au început, iar reprezentanţii primăriei au făcut public acest lucru pe reţelele de socializare.

„Au început lucrările la proiectul „Valorificarea potențialului balnear și turistic al Lacului Techirghiol prin dezvoltarea infrastructurii tehnico-edilitare”, mai exact modernizare strada Lacului, zona Nenciu Stoian.

Proiectul prevede realizarea infrastructurii în această zonă având o valoare de aproximativ 10 milioane de lei, şi trebuie finalizat până la 31.12.2021. Este unul din proiectele finanţate cu fonduri europene care va aduce plus valoare oraşului nostru având în vedere că zona respectivă se va dezvolta foarte mult din punct de vedere turistic prin construirea de sanatorii şi spaţii de cazare, înfiinţându-se astfel noi locuri de muncă şi generând venituri la bugetul local. Având în vedere că lucrările sunt în plină desfăşurare ne cerem scuze pentru disconfortul creat în perioada lucrărilor”, se arată pe pagina oficială de Facebook a Primăriei Techirghiol.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5562 secunde