UN NOU CANDIDAT LA PREȘEDINȚIA ROMÂNIEI! Este cunoscut pentru performanțele în sporturile extreme

410
UN NOU CANDIDAT LA PREȘEDINȚIA ROMÂNIEI! Este cunoscut pentru performanțele în sporturile extreme - votarestampila-1565247825.jpg
Bibliotecarul Avram Iancu din Petroșani, cunoscut pentru performanțele sale din domeniul sporturilor extreme, a anunțat miercuri că va candida, ca independent, la funcția de președinte al României, el precizând că în următoarea perioadă va trece la strângerea celor 200.000 de semnături necesare pentru depunerea candidaturii.


Într-o postare de pe pagina sa de socializare, Iancu menționează că starea actuală a națiunii și o "profundă chemare lăuntrică" l-au împins spre ceea ce numește "o nouă revoluție a poporului român, pașnică și democratică", îndreptată împotriva clasei politice.


"În urmă cu exact 5 ani porneam o revoluție românească la înotul în ape deschise. Nu mai sunt același om! Iar profunda chemare lăuntrică pe care o simt și starea actuală a nației noastre mă împing spre o nouă revoluție. O altfel de revoluție. O revoluție a poporului român, pașnică și democratică. Asta este ce voi face în următorii cinci ani. Orice este posibil. Trebuie doar să credem! Împreună vom reuși! Pentru că eu nu "intru în politică" la modul clasic. Eu chiar împotriva clasei politice inițiez această revoluție", notează Avram Iancu.

Mesajul său continuă și pe un blog personal în care polisportivul din Petroșani informează că în următoarea perioadă va pleca prin țară pentru a-și putea strânge cele 200.000 de semnături necesare pentru depunerea candidaturii la alegerile prezidențiale din 10 noiembrie.

Avram Iancu este cunoscut pentru performanțele sale sportive. El a traversat înot Canalul Mânecii, în august 2016, iar în vara anului 2017 a înotat întreg cursul Dunării, pe o distanță de 2.860 de kilometri. Lista reușitelor continuă cu traversarea înot a Mării Negre, în toamna anului 2018. Atunci, Avram Iancu a înotat 680 de kilometri, de-a lungul țărmului, de la Sulina la Istanbul, timp de 60 de zile.

Ultima reușită a avut loc în luna martie 2019, când Avram Iancu a ajuns la finalul ultramaratonului "6633 Arctic Ultra" de la Cercul Polar de Nord. El s-a clasat pe locul al III-lea dintre cei 15 concurenți care au luat startul în această competiție apreciată ca una dintre cele mai grele din lume.

Bibliotecarul Avram Iancu și-a lansat marți, la Deva, volumul "Schimbarea ești tu", cartea prezentând întâmplări și aspecte inedite trăite de acesta în cadrul tentativelor sale de a doborâ recorduri. Volumul "Schimbarea ești tu" a apărut la Editura Măiastra din Târgu Jiu și a fost editat în 2.400 de exemplare. Cartea va fi lansată pe 12 august și în București, la Librăria "Luceafărul.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4223 secunde