UN AJUTOR PENTRU ELEVI! 96 de microbuze școlare, DONATE

135
1
UN AJUTOR PENTRU ELEVI! 96 de microbuze școlare, DONATE - microbuzescolare-1500641569.jpg

Articole de la același autor

Guvernul României a donat, astăzi, 96 de microbuze destinate transportului elevilor autorităților din Republica Moldova, în baza unui Memorandum semnat pe 22 martie privind acordarea de asistență în domeniul educației.


Premierul Mihai Tudose a participat la ceremonia de înmânare simbolică a cheilor microbuzelor școlare, prima cheie fiind oferită președintelui raionului Hâncești, Ghenadie Buza.


În discursul său, șeful Executivului de la București a subliniat necesitatea îmbunătățirii nivelului de trai al populației din Republica Moldova.


"Oferim și declarăm public în continuare sprijinul pentru Moldova atât pe plan politic, în relația cu partenerii occidentali, și pe plan strategic în ceea ce privește asigurarea cu energie a Republicii Moldova, siguranța energetică fiind una dintre elementele de bază ale oricărei țări, dar eforturile noastre comune, ale celor două guverne, sunt îndreptate către îmbunătățirea nivelului de trai, începând de la grădinițe, ajungând la școli, la transporturi și accesul la educație care este foarte important, culminând cu acele burse acordate de Guvernul României studenților din Republica Moldova", a afirmat Tudose, citat de Agerpres.


Comentează știrea

Dragnea
21 iulie 2017
La pușcărie cu penalii

Copii noștri plătesc taxe enorme iar elevii moldoveni primesc burse

Pagina a fost generata in 1.1116 secunde