UDTR, proiecte educaționale cu școli din Turcia

654
1
UDTR, proiecte educaționale cu școli din Turcia - udtrprofesori-1500392819.jpg

Articole de la același autor

O delegație de profesori de limba turcă, condusă de președintele comisiei de învățământ a UDTR, prof. Vildan Bormambet, a avut în perioada 11-14 iulie, o serie de întrevederi cu directori de instituții de învățământ și cu reprezentanți ai Sindicatului Profesorilor din Nevșehir, Turcia.

În cadrul întrevederii cu prof. Mustafa Uğur, președintele Sindicatului Învățământului din Nevșehir, s-a discutat despre proiectele educaționale pe care școlile din România le-au încheiat deja cu instituții de învățământ din Turcia și despre posibilitățile de extindere a parteneriatelor de înfrățire cu școli din România.

Delegația de profesori de limba turcă a vizitat Liceul Teoretic "Anadolu" din Derinkuyu, unde a fost primită de directorul instituției, Nail Demirtaș. Discuțiile s-au axat în principal pe programele educaționale și pe metodologia predării limbii turce în școlile din România și Turcia.

Profesorii din România au mai avut o întrevedere cu Yusuf Kaya, viceprimarul orașului Nevșehir, căruia i-au înmânat o plachetă cu însemnele UDTR.

La întrevederea cu viceprimarul Yusuf Kaya a participat și președintele UDTR, Osman Fedbi.

"Vizita profesorilor de limba turcă întreprinsă la invitația reprezentanților AVRASYA (Asociația Cadrelor Didactice din Europa și Asia) se înscrie în seria de proiecte organizate de comisia de învățământ a UDTR cu scopul de a dezvolta parteneriatele educaționale cu instituții de învățământ din Republica Turcia și de a intensifica schimburile de experiență dintre cadrele didactice din cele două țări", a declarat președintele Comisiei de Învățământ a UDTR, prof. Vildan Bormambet.

Comentează știrea

Plimbări decontate din bani publici
19 iulie 2017
DNA, va invitam sa vedeti cum se cheltuie banii noștri, ai tuturor!!

Ce proiecte educaționale? Oamenii ăștia sunt de zeci de ani la conducerea Uniunii tu orice și nu am văzut nici un proiect derulat!! Nu mai plimbări, ale unui grup restrâns de persoane, pe banii veniți pentru minoritățile tare și turcă de la Guvernul României. Ce proiecte educaționale, de unde viziune, de unde transparența? Doar salariile norme și plimbări lunare în străinătate acelorași 5:10 persoane din staff-ul Uniunii turce !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6728 secunde