Udrea: "Kovesi trebuie să răspundă alături de Coldea"

217
2
Udrea:

Articole de la același autor

Fosta deputată și ministru Elena Udrea susține că procurorul-șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, trebuie să răspundă alături de generalul SRI Florian Coldea pentru ultimii doi ani "în care s-au distrus democrația și statul de drept din România".


Udrea a amintit joi seara, într-o intervenție la RTV, că lucrurile au început acum doi ani când ea a spus într-un interviu ce sistem a creat Coldea și cum stăpânește acesta România și a concluzionat că nu putea exista o altă consecință după dezvăluirile fostului deputat Sebastian Ghiță decât punerea la dispoziție și anchetarea prim-adjunctului SRI, Florian Coldea.


"Dacă la vremea aceea ar fi fost cercetat (Coldea, n.r.) pe lucrurile pe care eu le-am afirmat, (...) n-am fi trecut cu țara prin acești doi ani în care s-au distrus democrația și statul de drept din România din cauza acestui personaj, a doamnei Kovesi, care a fost instrumentul - și este încă, pentru că este încă în funcție - prin care dânsul a controlat și clasa politică și presa și mediul de afaceri, orice în România, și cu siguranță că am fi avut în acest moment o altfel de țară, în care vedeți că până și oamenii de rând au de suferit prin însuși faptul că nu s-a construit autostrada Comarnic-Brașov", a declarat Elena Udrea, citată de Agerpres.


Comentează știrea

Aspirina
13 ianuarie 2017
ASPIRINOO DA TU SI CONCUBINU TAU CAND...

...Cand vei da socoteala.Pt ca TU si concubinu tau ati "mosit"acest sistem ticaloșit.

Aspirina
13 ianuarie 2017
Aspirinooo

Daca in 2012 koldea nu va ajuta pe tine si concubinu tau sa va pisati pe votul romanilor care va u demis la referendum nu se mai ajungea...aici!! Ia spune tu Aspirino cui faceai semne cu degetelul ala al tau (care e bun pt alceva cel baga in draci pe concubin) pe nasuc?...Esti buna rau pt ...romania.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.438 secunde