Țuțuianu cere excluderea din PSD a lui Rădulescu "Mitralieră" și anunță că îl dă în judecată

141
Țuțuianu cere excluderea din PSD a lui Rădulescu

Articole recomandate

Senatorul Adrian Țuțuianu, președinte PSD Dâmbovița, respinge acuzațiile deputatului Cătălin Rădulescu privind instalarea unui sistem de monitorizare/înregistrare, și adaugă că va cere excluderea acestuia din partid, rezervându-și dreptul de a-l acționa în judecată pentru "prejudicii de imagine".


"În ultimele zile, am constatat, cu neplăcută surprindere, faptul că demersul privind scrisoarea adresată membrilor Comitetului Executiv (CEX) al Partidului Social Democrat (PSD) a generat din partea unor persoane reacții numeroase. Unele dintre ele au proferat, în spațiul public, diverse acuzații, cea mai aberantă și frizând ridicolul fiind cea a deputatului Cătălin Rădulescu, numit de presa cu apelativul «deputatul mitralieră». Potrivit acestui personaj, aș fi permis instalarea, în sediul PSD, a unui sistem de monitorizare/întegistrare aparținând Serviciului Român de Informații (SRI)", scrie Țuțuianu, sâmbătă, pe Facebook.


El respinge "cu fermitate" aceste acuzații, caracterizându-l pe Rădulescu drept un "personaj nefrecventabil".


"În prima ședință de Birou Permanent Național (BPN) al PSD voi solicita domnului Liviu Nicolae Dragnea să informeze opinia publică cu privire la existența sau nu a unei asemenea stări de fapt (existența unui sistem de monitorizare/înregistrare), precum și prezentarea tuturor detaliilor pe acest subiect. De asemenea, în prima ședință a CEX, voi solicita excluderea din PSD a lui Cătălin Rădulescu, acesta nefiind la prima situație când, prin declarațiile sale, generează grave prejudicii de imagine", precizează Țuțuianu.


Senatorul adaugă că în situația în care există dovezi că SRI-ul a instalat vreun sistem la sediul PSD, acest lucru ar fi "de o gravitate maximă", iar cei vinovați trebuie să suporte rigorile legii.


"Pentru gravele prejudicii de imagine aduse de domnul Cătălin Rădulescu îmi rezerv dreptul de a-l acționa în judecată, urmând să răspundă atât civil, cât și penal", mai spune Țuțuianu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8738 secunde