Tudorel Chesoi, candidat pentru Primăria Constanța: "Orașul și-a pierdut mândria!"

606
Tudorel Chesoi, candidat pentru Primăria Constanța:

Articole de la același autor

Alianța Național Țărănistă, prin candidații aflați pe listele pentru Consiliul Local și Consiliul Județean Constanța, dar mai ales prin Tudorel Chesoi, candidatul pentru funcția de primar, își dorește o "Constanță frumoasă, curată și verde". Ieri, la orele prânzului, echipa Alianței Național Țărăniste a depus lista de candidaturi la Biroul Electoral Municipal și respectiv Biroul Electoral Județean Constanța.

"Eu, în calitate de primar, dar și tinerii mei consilieri, vom pune umărul la treabă pentru ceea ce am promis constănțenilor. Știm ceea ce își doresc constănțenii și le vom îndeplini cu prioritate dorințele. În primă etapă, ne gândim să facem Constanța frumoasă și verde. De altfel, în programul Alianței Național Țărănești este menționat proiectul privind Constanța verde, ca principiu de plecare. Ceea ce înseamnă spații verzi, parcuri, locuri de joacă, amenajările din fața și din spatele blocurilor, curățenie deplină. Apoi vom da prioritate investițiilor mari, de care Constanța are atâta nevoie", a subliniat Tudorel Chesoi, cu prilejul depunerii listei de semnături a celor care-i sprijină candidatura.

Acesta a mai subliniat că municipiul și-a pierdut mândria, în ultimii ani.

"Cândva, orașul Constanța reprezenta ceva. Așa sună expresia unei doamne din Inel 2. M-a șocat și m-a emoționat afirmația. Așa este, în trecut, constănțenii aveau mândrie; eram al doilea oraș din țară. Acum, orașul nostru a rămas mult în urma altora, este de nerecunoscut și nu ne mai putem mândri. Acesta este motivul pentru care administrația publică locală trebuie înlocuită", a mai afirmat Tudorel Chesoi.

De altfel, candidatul ANT a arătat că nerealizările actualului primar, Decebal Făgădău, vorbesc de la sine.

Absența unei alianței de dreapta la nivelul Constanței ar fi fost necesară, a subliniat, din nou, Tudorel Chesoi, cum a făcut-o și în trecut. "Sperăm să se formeze această alianță de dreapta, care să aibă majoritatea consolidată în Consiliul Local, după alegeri", a mai arătat Chesoi.

De punctat că Alianța Național Țărăniștă a strâns aproximativ 1800 de semnături pentru lista pentru Consiliul Local Constanța și în jur de 1900 de semnături pentru lista pentru Consiliul Județean Constanța.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3597 secunde