Tudor Chiuariu s-a autosuspendat din PNL. Ce spune Puiu Hașotti

142
Tudor Chiuariu s-a autosuspendat din PNL. Ce spune Puiu Hașotti - tudorchiuariupnlhasotti7-1421169715.jpg

Articole de la același autor

Liderul grupului parlamentar al PNL de la Senat, Puiu Hașotti, a declarat, ieri, că senatorul Tudor Chiuariu, autosuspendat din partid, ar trebui să activeze ca independent în grupul PNL, dar la altă comisie decât cea juridică, din care face parte în prezent.

"Eu cred - e o chestiune personală, grupul va hotărî chestiunea aceasta în mod cât se poate de firesc și democratic - că domnul Chiuariu trebuie să activeze ca parlamentar independent în grupul PNL într-o altă comisie decât Comisia Juridică", a declarat Hașotti, la Palatul Parlamentului. El a mai spus că va trebui să existe o discuție cu Tudor Chiuariu pe această temă.

Senatorul PNL, Tudor Chiuariu, a decis să se autosuspende din Partidul Național Liberal până la clarificarea acuzațiilor aduse împotriva sa în dosarul privind retrocedările ilegale, menționând că face acest gest pentru a nu oferi prilejul unor atacuri la adresa PNL.

"Am luat decizia de a mă autosuspenda din Partidul Național Liberal, până la clarificarea situației legate de acuzațiile formulate săptămâna trecută. Fac acest gest pentru că nu vreau ca acuzații nefondate să fie prilej de atacuri politice împotriva PNL, partidul în care am intrat acum 18 ani și de care se leagă întreaga mea activitate politică. Le mulțumesc colegilor pentru sprijinul moral. Rămân fidel ideilor și valorilor liberale, pe care le-am promovat în toate funcțiile politice și demnitățile publice pe care le-am deținut", se arată într-un comunicat de presă.

Fostul ministru al Justiției Tudor Chiuariu a primit trei ani și șase luni de închisoare cu suspendare, potrivit deciziei definitive luate de ICCJ în dosarul "Poșta Română".

Direcția Națională Anticorupție a anunțat, într-un comunicat de presă că Tudor Chiuariu a fost pus sub control judiciar pentru trafic de influență și spălare de bani, după ce ar fi stabilit să primească 2,5 milioane euro, pentru intervenții privind retrocedarea în cazul lui Sturdza, banii fiind disimulați prin încheierea unui contract de asistență juridică. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2726 secunde