Traian Băsescu: "Viorica Dăncilă va fi președintele PSD, fără discuție"

343
Traian Băsescu:

Articole de la același autor

Fostul președinte Traian Băsescu spune că actualul premier Viorica Dăncilă s-a dovedit a fi un politician care știe ce are de făcut, după ce a scăpat de presiunea lui Liviu Dragnea, considerând că aceasta va prelua șefia PSD fără probleme și îi va învinge pe baronii vechi.


"De la plecarea lui Dragnea s-au schimbate multe în PSD. În primul rând, subevaluata Vasilica Dăncilă se arată mai puternică decât a crezut-o lumea. Aud că are pe cineva în spate, ba că Băsescu o apreciază pe Dăncilă. Vă pot spune că îmi manifest o surpriză plăcută, mă așteptam să fie făcută pulbere, după eliberarea postului de tătuc al partidului. Iată că Dăncilă a reușit să îi ordoneze, să pună piciorul în prag, se duce în congres cu o președinție de succes la nivelul UE și cu o aparență de mână forte în care a spus «eu sunt premier, eu președintele partidului». Va fi președintele PSD, fără discuție", a spus Traian Băsescu, la B1 TV.
Tot legat de congresul de sâmbătă din PSD,  Traian Băsescu a afirmat că fostul secretar general Codrin Ștefănescu nu va primi mai mult de 100 de voturi. 


"A fost lacheul tuturor. A lui Vadim, apoi să-l apere pe Dragnea, era mesajul stăpânului", a explicat Băsescu.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4317 secunde