Traian Băsescu: "Tudorel a luat-o razna. Revino-ți, omule!"

Vineri, 22 Martie 2019
213
Traian Băsescu critică refuzul ministrului Tudorel Toader de a acredita doi jurnaliști la Ministerul Justiției. Fostul președinte spune că a avut multe conflicte cu ziariștii, dar niciodată nu s-a gândit să le retragă acreditarea.


"Tudorel a luat-o razna ...

Crezând că din postura de ministru poți face orice, ce credeți că a făcut Tudorel Toader?

A refuzat să acrediteze la Ministerul Justiției ziariști neconvenabili de la PRO TV- Ovidiu Oanță și Realitatea-Ionela Arcanu.

Trebuie să recunosc, zece ani cât am fost Președinte al României erau acreditați la președinție mulți ziariști care mă ascultau zâmbitori în timpul declarațiilor, mă provocau la momentul întrebărilor, după care mă făceau pulbere la posturile lor de televiziune, fie că erau de la Realitatea, Antene, România Tv sau din presa scrisă sau audio.

Niciodată nu mi-a dat prin cap să le retrag acreditarea. Până la urmă eram mulțumit că mesajul meu era preluat după care era făcut pulbere prin comentariile jurnalistului care desigur "știau ei mult mai bine și erau mult mai pricepuți".

Când a fost cazul m-am "războit" cu ei, dar recunosc nu mi-a dat prin cap să-i interzic.

Tudorel a luat-o razna. Revino-ți omule !", a scris Tudorel Toader pe Facebook.

Jurnaliștii Ovidiu Oanță de la ProTV și Ionela Arcanu de la RealitateaTV au rămas fără acreditare la Ministerul Justiției, care le-a refuzat reînnoirea legitimației pe anul 2019. Ministrul Tudorel Toader avertizase că va face acest lucru cu jurnaliștii incomozi.
Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.5073 secunde