Traian Băsescu se retrage din PMP la sfârșitul anului

339
Traian Băsescu se retrage din PMP la sfârșitul anului - traianbasescu2-1566852838.jpg

Articole de la același autor

Președintele de onoare al Partidului Mișcarea Populară, europarlamentarul Traian Băsescu, declară că implicarea sa în tranziția către un "nou" PMP se va încheia la sfârșitul anului, odată cu votul pe care îl va da în favoarea candidatului formațiunii la prezidențiale.


"Noi am început acest proces de tranziție, de la mine către un nou PMP, odată cu ocuparea funcției de președinte al partidului de către Eugen Tomac. Astăzi suntem, dacă veți da un vot pozitiv, suntem în situația în care tranziția se cam apropie de sfârșit și va lua sfârșit în ziua votului. Când mă duc, voi vota candidatul partidului și voi considera că nu mai am nicio obligație față de PMP. Deocamdată rămân angajat în a-mi da cu părerea prin sediul partidului, pentru că fața partidului trebuie să se schimbe și partidul trebuie să evolueze", a precizat Traian Băsescu, în ședința Colegiului Național al PMP.


El a adăugat că prin propunerile sale - Theodor Paleologu, candidat din partea PMP la alegerile prezidențiale și Mihail Neamțu, purtător de cuvânt și șef de campanie al partidului - Partidul Mișcarea Populară "se va muta în altă categorie decât cea de tip PMP, Pro România, la limita de jos a solvabilității politice".


"Așa cum suntem nu am putut decât să trecem de fiecare dată pragul și atunci trebuie jucat în politică, trebuie să găsim soluții alternative la ceea ce am avut până acum ca electorat", a spus Băsescu, la Digi 24.
Fostul șef al statului a susținut că Theodor Paleologu, "absolvent de Sorbona și al altor școli unde nu a reușit Macron", fost ministru și ambasador, are foarte multe calități care îl recomandă ca pe un candidat care, dacă ar câștiga, "ar fi un bine pentru România".


"Eu sper să-i încurce rău pe Barna și pe Dăncilă și încurcatul ăsta s-ar putea să facă astfel ca niciunul dintre cei doi să nu intre în turul II, așa cum speră și să fie o surpriză", a adăugat Băsescu. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6029 secunde