Traian Băsescu s-a decis. Va candida la Parlamentare

Luni, 10 Octombrie 2016
208
Președintele PMP, Traian Băsescu, a confirmat duminică seara că va candida la alegerile parlamentare, motivând că încă mai are energie și un grad de încredere în sondaje mai mare decât a liderilor liberali.

"Decizia mea din punct de vedere personal e luată, voi candida", a afirmat fostul șef de stat la B1tv, spunând că mai așteaptă cercetarea sociologică care este în executare pentru a i se confirma că nu face rău PMP candidând.

"Foarte probabil voi candida, ceea ce nu înseamnă că înainte de a anunța public candidatura nu se va termina studiul sociologic pe care îl avem în lucru, să vedem dacă sunt util sau nu partidului. Partidul spune că aș fi util, dar eu vreau să mă conving și științific. Pe de altă parte, experiența pe care am acumulat-o poate fi utilă României", a declarat Traian Băsescu.

"Încă am energie", a motivat el, adăugând că deși are o imagine erodată, posedă o experiență "uriașă" și un grad de încredere în sondaje mai mare decât a liderilor liberali. Băsescu a admis că structurile PMP s-au îmbunătățit după fuziunea cu UNPR și a subliniat că alegerile din decembrie sunt despre lideri.

Pagina a fost generata in 0.4218 secunde