Traian Băsescu, optimist la ieșirea de la Consiliu, după prima zi de negocieri

263
2
Traian Băsescu, optimist la ieșirea de la Consiliu, după prima zi de negocieri - traianbasescusemiprofilbogdanmar-1353654969.jpg

Președintele Traian Băsescu le-a declarat jurnaliștilor, la plecarea de la sediul Consiliului European, la finalul primei zi de negocieri privind bugetul UE 2014-2020, că că până la urmă se va găsi o soluție favorabilă României.


"Sunt multe obstacole, dar cheia este criza, contributorii neți vor să își diminueze contribuțiile, beneficiarii neți și-ar dori să mențină un buget rezonabil al UE. Aceasta este problema (...) Dar până la urmă trebuie să ajungem la un acord. Cred că până la urmă vom găsi o soluție", a spus șeful statului, citat de Mediafax.


 



Comentează știrea

FONDURI NERAMBURSABILE UE
23 noiembrie 2012
FONDURI UE

2013 este anul in care Fondurile NERAMBURSABILE Europene se acorda si la noi la fel de usor ca in statele membre ale Uniunii Europene ! Detalii pe site-ul:wwwfondurieuropenenerambursabile.ro

vlad andrei
25 noiembrie 2012
Noroc cu altii...

Pai noroc cu reprezentantii celorlalte tari, care stiu sa reprezinte interesele cetatenilor lor. Asa, printr-un soi de generelizare, mai primim si noi cate ceva. Ca daca sr fi dupa Basescu, le-am da tot si inca mai mult, numai sa se puna el bine cu strainatatea... Scapati de Basescu pe 9 decembrie. ARDe-l!!! Votati USL !

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 21 Noiembrie 2012
Stire din Politică-Administrație : Băsescu: "Nu am datorii față de nimeni"
Pagina a fost generata in 0.7294 secunde