Traian Băsescu: Nu știu, o să văd dacă o să candidez în PMP

95
2
Traian Băsescu: Nu știu, o să văd dacă o să candidez în PMP - traianbasescu-1444556238.jpg

Articole de la același autor

Fostul președinte Traian Băsescu, care s-a înscris, vineri, în Partidul Mișcarea Populară (PMP), a declarat, sâmbătă, la Sinaia, la Colegiul Național al partidului, că nu îi place actuala denumire a formațiunii politice și recomandă schimbarea în "Mișcarea Populară".

El a mai spus că trebuie pregătit congresul partidului din 24 octombrie.

"Pregătim congresul, e foarte important, trebuie să fie un congres de relansare a partidului și să aibă și semnificația lui în schimbarea denumirii. Mie nu îmi place PMP, mă consult cu voi, eu zic să fie Mișcarea Populară, fără P în față", a spus Traian Băsescu la Colegiul Național al PMP.

Întrebat de jurnaliști dacă la Congresul partidului din 24 octombrie va candida la președinția PMP, Traian Băsescu a răspuns că nu știe, apoi a adăugat: "nu știu, o să văd!".

Traian Băsescu s-a înscris vineri în Partidul Mișcarea Populară (PMP) și a participat, sâmbătă, la Sinaia, la Colegiul Național al partidului. El a vorbit despre ceea ce trebuie să facă partidul în perioada următoare, să se orienteze către problemele țării, să se pregătească de congres și apoi de alegeri. Traian Băsescu a vorbit pe larg despre situația geopolitică externă și despre criza imigranților, subliniind că astfel de subiecte trebuie lansate în dezbatere publică. 



Comentează știrea

Cosmin
11 octombrie 2015
Ne veti gasi mereu!

Ne veti gasi mereu! Suntem o echipa in plina ascensiune si prezenti peste tot. Si mereu vom fi vazuti, pentru ca suntem ambitiosi si nu ne lasam pana cand nu reusim! Si inca mai avem nevoie de colaboratori la fel de ambitiosi, care vor cu putere un viitor mai bun, prosperitate si succes. Veniti acum in echipa noastra si castigati bani! Cereti toate detaliile la adresa de email: [email protected]

adevar
11 octombrie 2015
adevar

O sa facem la imigranti romani ce ne a facut Romania.

Articole pe aceeași temă

Luni, 14 Septembrie 2015
Stire din Politică-Administrație : "Nu voi participa  la alegeri în PMP"
Duminică, 13 Septembrie 2015
Stire din Politică-Administrație : Traian Băsescu se înscrie în PMP
Vineri, 09 Octombrie 2015
Stire din Politică-Administrație : Traian Băsescu s-a înscris în PMP
Sâmbătă, 12 Septembrie 2015
Stire din Eveniment : Traian Băsescu,  audiat la Parchet
Pagina a fost generata in 0.5379 secunde