Traian Băsescu: "Eu militez pentru o justiție independentă"

386
1
Traian Băsescu:

Articole de la același autor

Președintele PMP, Traian Băsescu, susține că există o campanie de presă "mincinoasă" care vrea să demonstreze că atât el, cât și președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, și fostul premier Victor Ponta au aceeași atitudine față de justiție.

"Nu-i apăr pe corupți, dar apăr ce am construit cu prețul a două suspendări și a unei opoziții crâncene cu Parlamentul și, mai presus de orice, apăr statul de drept, singura soluție ca țara să progreseze. Observ o campanie hotărâtă și în același timp mincinoasă a gradaților din presă în a convinge că, în raport cu justiția, Tăriceanu, Ponta sau Băsescu sunt totuna. În timp ce eu militez pentru o justiție independentă, dar care respectă drepturile fundamentale, Tăriceanu și Ponta vor o justiție controlată politic", a spus Traian Băsescu. 

Comentează știrea

Traieneee
9 august 2016
PmP schimba parul....

Singurul vinovat pt abuzurile ïin justitie este...eate..bashitu T..Datorita lui Mafiotii pdl sant liberi si Nicușor ia 15 ani pt ca a plăntat puieti de ...pom..Bravo traienee parca aveai dosare grele oare de ce tăragăneaza? ..

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4972 secunde