Traian Băsescu, discurs savuros despre Theodor Paleologu

351
Traian Băsescu, discurs savuros despre Theodor Paleologu - paleologu-1566730593.jpg
Traian Băsescu a vorbit despre calitățile lui Theodor Paleologu (PMP), precizând că, dacă acesta ar câștiga alegerile prezidențiale, ar fi un câștig pentru România.


Traian Băsescu, președinte de onoare al Partidului Mișcarea Populară, a precizat despre Theodor Paleologu, aflat lângă el la conferința de presă, că speră ca acesta "să-i încurce rău pe Barna și pe Dăncilă".

"Este absolvent de Sorbona, a fost și la alte școli unde nu a reușit Macron, un om care a fost și ministru, a fost și ambasador...

Eu te-am numit ambasador? Și are și 46 de ani, și este și fiul lui Paleologu bătrânul. Are foarte multe calități care îl recomandă ca un candidat care dacă ar câștiga ar fi un bine pentru România. Eu sper să-i încurce rău pe Barna și pe Dăncilă", a spus Traian Băsescu.

Apoi a continuat: "Dacă veți da un vot pozitiv, suntem în situația în care tranziția se cam apropie de sfârșit și va lua sfârșit în ziua votului, când mă duc, voi vota candidatul partidului și voi considera că nu mai am nicio obligație față de PMP. Deocamdată rămân angajat în a-mi da cu părerea prin sediul partidului".


Theodor Paleologu a avut și el o replică: "Despre ce să fie discursul? Despre Plutarh? Despre Aristotel?". La care Traian Băsescu a răspuns mucalit: "Să știi că eu nu stau nici la tot discursul tău".

Mihail Neamțu a anunțat, aseară, că se retrage din cursa internă a PMP pentru desemnarea candidatului la prezidențiale și îl va sprijini pe Theodor Paleologu pentru această poziție.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3921 secunde