Traian Băsescu: Din Parlamentul European aș putea face infinit mai mult pentru România

94
Traian Băsescu: Din Parlamentul European aș putea face infinit mai mult pentru România - traianbasescu2970x1485-1554058142.jpg
Fostul președinte Traian Băsescu a declarat la RomâniaTV că PMP luptă pentru obținerea a patru locuri de europarlamentari la alegerile pentru Parlamentul European.

Traian Băsescu a subliniat la România TV că din Parlamentul European ar putea face infinit mai mult pentru România decât a facut din Senat. "Chiar cred că experiența asta acumulată nu o pot folosi în Senatul României cu majoritatea asta a PSD. Din PE aș putea face infinit mai mult. De exemplu, aș putea să prelungesc un proiect care aparține României și Austriei - Strategia Dunării. Să putem circula pe apă de la Constanța până la Rotterdam".

Traian Băsescu a precizat că ar putea contribui și la majorarea subvenției. "Noi avem o subventie mica la terenul agricol, sub 130 de euro la hectar am avut în primul exercițiu financiar, iar în acest exercitiu avem 196 euro la hectar. În Franta subventia este de 420 de euro la hectar".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8271 secunde