Traian Băsescu: "Dacă voi decide să candidez, voi conduce o listă"

337
Traian Băsescu:

Articole de la același autor

Invitat la un post național de televiziune, duminică seara, fostul președinte Traian Băsescu a adus, din nou, acuzații Codruței Koveși și a precizat, printre altele, că nu îi este teamă să vorbească și nici nu se teme de arestare. 


"Văd că a făcut din DNA o măciucă politică, iar cei acuzați sunt foarte bine selectați. Nu îmi este frică. Când ești un om peste care s-au prăvălit valuri de 16 metri peste tine, chiar nu îți e frică de o Kovesi, chiar dacă are cătușe. Este un om care m-a dezamăgit foarte tare", a comentat Traian Băsescu.


Fostul președinte a mai declarat că nici un politician nu și-ar fi permis să nu răspundă public unor acuzații, timp de două săptămâni, așa cum își permite procurorul-șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, el spunând că aceasta are obligația să răspundă la patru întrebări legate de suspiciunile de plagiat din teza sa de doctorat, de folosirea unei adrese false de e-mail "cucuveaua mov" de unde trimitea informații din dosare și de prietenia cu Sebastian Ghiță. 


"Kovesi a făcut foarte multe abuzuri și când spun asta nu înseamnă că atac DNA, pentru că DNA este o instituție și o vreau tot mai profesionalizată", a susținut fostul șef al statului.


În altă ordine de idei, Băsescu a precizat că nu a luat o decizie definitivă privind candidatura sa la alegerile parlamentare, dar nici nu exclude această variantă.


"Vom vedea, în principiu nu pot să zic nu, dar vreau să îmi dau seama dacă ajut partidul. Cel mai tare mă tentează acum funcția de bunic. Dacă voi decide să candidez, voi conduce o listă. Vom vedea dacă la Senat sau Camera Deputaților", a comentat fostul președinte.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2528 secunde