Traian Băsescu CANDIDEAZĂ în București pentru un MANDAT DE SENATOR

209
1
Traian Băsescu CANDIDEAZĂ în București pentru un MANDAT DE SENATOR - traianbasescu2-1477570849.jpg

Articole recomandate

Fostul președinte Traian Băsescu deschide lista candidaților PMP la Senat, în București, pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie.

Traian Băsescu a mai fost deputat de Vaslui timp de două mandate, în 1992-1996 și 1996-2000. De asemenea, Traian Băsescu este singurul președinte care a ocupat două mandate consecutive la Palatul Cotroceni și singurul președinte care a trecut prin două referendumuri de suspendare.

Traian Băsescu a spus că este obligața sa "morală", ca șef al partidului, să conducă PMP în bătălia electorală. Fostul șef al statului a spus că nu este "tentat" de activitatea de parlamentar, ci vrea doar să ajute PMP să intre în Parlament.

Lista deputaților PMP de București este deschisă de fostul președinte UNPR, Valeriu Steriu. Locul doi la Camera Deputaților aparține fostului lider PMP, Eugen Tomac.

Comentează știrea

basist
27 octombrie 2016
BASESCU VREA IMUNITATE

Pai cum altfel poate sa fenteze justitia, decat ocupand un loc cu IMUNITATE.???!!!! La cate dosare are pe rol, nu are de ales, decat sa fuga si sa se ascunda in spatele imunitatii. Foarte curajos este dl Basescu. Ramane numai sa ratificati lista de candidature dandu-i votul dvs. si din nou sa va zicaHAHAHAHAHA, I-AM CIURUIT!!!!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5767 secunde