Tombola "Ideea mea, Norocul tău" merge mai departe

187
Tombola
Tombola "Ideea mea, Norocul tău", organizată de Primăria Năvodari, a desemnat zilele trecute alți 300 de câștigători, informează gazetadenavodari.ro. Locuitorii nu vor mai plăti facturile pentru agentul termic, consumat în luna mai, pentru că administrația locală o va face în locul lor. Astfel, 300 de năvodăreni vor rămâne cu mai mulți bani în buzunare, după ce au fost desemnați câștigători la această tombolă.

"În fiecare lună, în prima zi lucrătoare, are loc această extragere. Se extrag 250 de tichete din urna numărul 2. Bineînțeles, tichetele trebuie să fie valide, adică persoanele respective să nu aibă restanțe la plata facturii de energie termică. Apoi se extrag din urna numărul 1 încă 50 de tichete", a declarat Mihaela Dragomir, secretarul Primăriei Năvodari, citată de gazetadenavodari.ro.

Tichetele extrase, existente pe numele unor participanți care nu au facturile achitate la zi, vor fi anulate. Câștigătorii lunii iunie, vor beneficia de plata integrală a facturilor emise pentru luna mai 2015.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3634 secunde