Tinerii UNPR din Constanța și-au intrat în drepturi

147

Articole de la același autor

Tinerii Organizației Municipale a UNPR Constanța s-au întâlnit, zilele trecute, pentru prima dată de la reînființarea structurii. Conducerea organizației a fost preluată în urmă cu aproximativ o lună de George Alexandru Drăgan, fostul lider al studenților din Universitatea "Ovidius". 


"Aceasta este prima acțiune prin care membrii organizației noastre își încep cariera politica. Vom aduce cât mai mulți tineri în organizația noastră cărora le pasă să se implice în viața comunității. Doresc să facem din UNPR Constanța cea mai dinamică organizație de tineret din județ," a declarat George Alexandru Drăgan.


Amintim că, în urmă cu două săptămâni, tinerii progresiști s-au întâlnit la nivel național, la Poiana Brașov. "Reuniunea tinerilor din toată țara din cadrul UNPR a fost un bun prilej pentru fiecare președinte de organizație prezent să își cunoască colegii din teritoriu și să împărtășească din experiența proprie. În calitatea mea de președinte al Organizației Municipale de Tineret a UNPR Constanța, am rămas plăcut impresionat de modul corect și serios în care se lucrează în cadrul UNPR. Mesajele seniorilor au fost mobilizatoare și am înțeles ce avem de făcut până la alegerile din 2016. Tinerii din UNPR Constanța se bucură de o susținere importantă din partea seniorilor, lucru care ne dă încredere că acțiunile noastre își vor atinge scopul", a mai adăugat liderul tinerilor UNPR din municipiul Constanța, George Alexandru Drăgan.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3265 secunde