Tinerii social-democrați se reunesc la Neptun. Iată ce evenimente au loc

133
Tinerii social-democrați se reunesc la Neptun. Iată ce evenimente au loc - psd1478098020-1497453847.jpg
Tineretul Social Democrat Constanța organizează, în perioada 15-18 iunie 2017, în stațiunea Neptun, Școala de pregătire politică a Tineretului Social Democrat. 


Peste 800 de tineri din toată țara vor fi prezenți la seminariile și conferințele din cadrul școlii politice. În cadrul acțiunii, se vor organiza o serie de ateliere de lucru menite să formeze tinerii politicieni, în care se vor atinge diverse subiecte precum educația, sănătatea, munca, importanța comunicării în mediul online și offline, drepturile omului, campania electorală 2019, perspectivele următorilor 20 de ani, ecologizarea precum și problemele actuale ale tinerilor: sărăcia, consumul drogurilor ușoare sau violența.


În prezența liderilor PSD, miniștrilor, parlamentarilor tineri și deputaților europeni se vor desfășura seminarii cu tematica "Europa încotro-finanțări europene" sau "Administrație publică centrală și locală versus Parlament". 


În cadrul atelierelor de lucru precum: "Educație - Cum trebuie să pregătim generația 2040?", "Muncă- meseriile viitorului", "Mediu – eco versus ieftin" sau "Sport și sănătate – de la hobby la performanță", vor participa invitați din administrație, sectorul neguvernamental, precum și experți în diferite domenii. 


Totodată, în cadrul Școlii de pregătire politică a Tineretului Social Democrat, sâmbătă, 17 iunie, începând cu ora 10.30 – Hotel Doina – Sala Europa, se va alege noua structură de conducere a Organizației Județene a Tineretului Social Democrat Constanța. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4087 secunde