Tinerii liberali încep astăzi cursurile Școlii de Vară de la Mamaia

2191
Președintele Organizației Județene a PNL Constanța, Gheorghe Dragomir, și președintele TNL, Florin Alexandru Alexe, vor deschide în această dimineață cea de-a VIII-a ediție a Școlii de Vară a Tineretului Național Liberal.
Vicepreședintele TNL la nivel central, constănțeanul Ionel Spătaru, a declarat ieri, în cadrul unei conferințe de presă, că tema principală a acestei ediții o constituie pregătirea politică și administrativă în vederea alegerilor locale din 2012. "De fapt, această Școală de Vară va fi un start al unor întâlniri și cursuri de pregătire care vor avea loc până în 2012 și au ca scop principal identificarea unei strategii a TNL în cadrul PNL pentru promovarea tinerilor și, ulterior, susținerea acestora în cadrul unor funcții în administrația publică locală și centrală la alegerile din 2012", a adăugat Ionel Spătaru.
La cursuri vor participa 150 de tineri liberali din toate organizațiile din țară, dar și reprezentanți ai partidelor liberale din Republica Moldova și Bulgaria.
Pe parcursul celor trei zile de dezbateri, vor avea câteva intervenții punctuale și președintele PNL, Crin Antonescu, care va aborda subiectul principal al acestei ediții, dar și fostul lider al partidului, Călin Popescu Tăriceanu, care le va vorbi tinerilor despre soluțiile liberale pentru combaterea crizei.
De asemenea, vor mai fi prezenți la malul mării Cristian David, Relu Fenechiu, Dan Radu Rușanu, Theodor Meleșcanu, Romeo Stavarache, Ramona Mănescu, Mircea Diaconu, Varujan Vosganian, Norica Nicolai, precum și alți lideri naționali și locali ai PNL.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 16 August 2010
Stire din Eveniment : Bani falși pe litoral
Pagina a fost generata in 0.3552 secunde