Tinerii liberali din Constanța au obținut premiul special în cadrul Galei TNL 2014

233
1
Tinerii liberali  din Constanța  au obținut premiul special în cadrul  Galei TNL 2014 - tineriiliberali-1393253480.jpg

Articole de la același autor

Zilele trecute, la Palatul Parlamentului - Sala Alexandru Ioan Cuza, a avut loc Gala Tineretului Național Liberal 2014 care a celebrat cultura română și anvergura sa europeană, sub egida: "Cultura română, cultură europeană". 
Evenimentul a avut loc în prezența a 2.100 de tineri veniți din toată țara, a președintelui Partidului Național Liberal, Crin Antonescu, a altor lideri PNL, precum și a unor oameni de cultură care ne reprezintă pe scenele lumii.
În cadrul Galei TNL 2014, premiul special a fost oferit filialei TNL Constanța pentru evenimentul "România pentru Tineri", și înmânat președintelui TNL Constanța, Septimiu Bourceanu. Evenimentul organizat de liberalii constănțeni a reunit pe 31 august 2013 peste 2.500 de tineri din toată țara. 
"Am fost onorat să primesc premiul special în numele organizației de tineret a liberalilor constănțeni și vreau să subliniez că acesta reflectă rezultatele muncii echipei noastre. Este vorba de o reconfirmare a performanțelor TNL Constanța, organizație premiată pentru al doilea an consecutiv la Gala Premiilor TNL. Mulțumesc întregii echipe TNL Constanța pentru dăruirea cu care se implică în activitățile noastre și sunt convins că vom obține performanțe și la următoarele ediții. Sunt mândru că fac parte din această organizație", a spus Septimiu Bourceanu, președintele TNL Constanța. 
Organizația a mai fost nominalizată și la următoarele categorii: "Cea mai activă filială în mediul rural"- Mihail Kogălniceanu, TNL Constanța și "Cel mai bun eveniment național" - "Școala de vară TNL"- Filiala TNL Constanța.
Pe de altă parte, Gala TNL 2014 a fost marcată și de evenimentele tragice de la Kiev. În acest context, Claudia Benchescu, președintele Cluburilor Studențești Liberale și membră în biroul de conducere LYMEC (Organizația Tinerilor Liberali Europeni), a dedicat premiul obținut în cadrul Galei - "Cel mai activ tânăr liberal" - protestatarilor de la Kiev și a cerut colegilor din sală un moment de reculegere în memoria victimelor regimului Ianukovici.


Comentează știrea

Mishu
25 februarie 2014
halal PNL la Cta

Si la ce va ajuta daca tot veti ajunge ca PNT-CD ?!? Atata timp cat va conduce un contabil mediocru , cand in Parlament ati trimis un fost lacatus mecanic de la Petromidia(Lupu) , un tamplar confectioner de ladite pentru fructe(Manea) , cand matracuca aia imbatranita in rautate Carp afirma in preajma alegerilor ca "nu are candidate din randul organizatiei de femei ptr Parlament", cand in toate judetele au candidat femei si nu idiotii gen Manea /Lupu/senilul Hasotti , cat timp sunteti aliati cu niste nulitati gen golanul mascarici primar / betivul adormit in intersectii / copilul lovit de tramvai Babus / beizadelele Dobre si Martin - o sa treceti in clandestinatate...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3332 secunde