Teodorovici și-a anunțat, la Neptun, intenția de a candida la prezidențiale. Dăncilă: Săptămâna viitoare încep sondajele

245
Teodorovici și-a anunțat, la Neptun, intenția de a candida la prezidențiale. Dăncilă: Săptămâna viitoare încep sondajele - eugenteodorovici-1561216791.jpg

Articole recomandate

​Ministrul de Finanțe Eugen Teodorovici a anunțat sâmbătă, în ședința informală de la Neptun, că vrea să intre în cursa pentru desemnarea prezidențiabilului PSD, acesta urmând să fie testat în cadrul sondajelor din PSD, potrivit Mediafax.
Alți social democrați care și-au anunțat intenția de a fi testați și care vor intra în sondaje sunt: Șerban Nicolae și Liviu Pleșoianu.


Viorica Dăncilă a declarat că este foarte bine că Teodorovici și-a anunțat candidatura, iar săptămâna viitoare vor începe sondajele pentru măsurarea social-democraților care vor să intre în cursa pentru Cotroceni. "Eu le-am cerut tuturor colegilor care vor să candideze să-și anunțe candidatura pentru că este bine să știm din timp dacă unii colegi vor să candideze la prezidențiale pentru a vedea care dintre colegi are cele mai mari șanse", a spus Dăncilă.
Viorica Dăncilă afirma vineri seara că încă nu au început sondajele pentru desemnarea prezidențiabilului. "Dacă Eugen Teodorovici vrea să candideze la prezidențiale, nimeni nu îi îngrădește dreptul. Nu am început sondajele pentru că vrem să vedem candidații", a declarat premierul.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9438 secunde