Teodor Atanasiu: "Nu-l văd pe Ponta făcând o construcție care să conteze"

83
Teodor Atanasiu:

Articole de la același autor

Prim-vicepreședintele Partidului Național Liberal, Teodor Atanasiu, a afirmat că fostul premier Victor Ponta și-ar dori să creeze un grup care să-l urmeze 'în afara PSD', dar că acesta nu ar putea să facă "o construcție" care "să conteze într-un timp foarte scurt".


"Nu cred că foarte mulți din PSD vor fi gata să plece de la putere în opoziție. Eu cred că domnul Ponta și-ar dori să-și creeze un grup, mai ales de parlamentari care contează în ecuația puterii guvernamentale, în susținerea Guvernului, și ar trebui să-și creeze un grup cât mai mare de parlamentari care să-l urmeze pe o construcție în afara PSD, dar nu cred că se vor găsi foarte mulți parlamentari care să facă această migrație. În România, în ultimii 26 de ani, am văzut că migrația se produce viceversa, din opoziție către putere, nu de la putere către opoziție. De aceea, nu-l văd pe Ponta făcând o construcție politică, care să conteze într-un timp foarte scurt", a spus Atanasiu, citat de Agerpres.


El consideră că, deși există, probabil, o serie de colegi de-ai lui Victor Ponta care îi promit susținere, nu crede că acești își vor asuma public acest lucru.


"Deci, nu cred că socoteala de acasă se potrivește cu aia din târg a domnului Ponta și nu cred că foarte mulți colegi care-i zâmbesc și-i spun cuvinte frumoase la ureche le vor spune și în public și la vreo conferință de presă sau în fața camerelor Parlamentului unde vor trebui să-și declare plecarea de la grupul PSD către alte grupuri parlamentare sau ca independenți. Din ce am înțeles de la Dragnea, indiferent ce face Ponta, refuză să-l dea afară", a precizat liberalul.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.971 secunde