Techirghiolul va juca la loto 6/49

2432
Consilierii locali din Techirghiol și primarul Adrian Stan au ajuns ieri la un "gentlemen agreement" privind participarea la Loteria Națională în scopul obținerii de venituri pentru bugetul de venituri și cheltuieli al orașului.
Pe ordinea de zi a ședinței de ieri a fost înscris un proiect de hotărâre privind cesionarea unei părți din indemnizația de consilier local pentru cumpărarea unui bilet săptămânal la 6/49. Din 11 consilieri, 10 au fost de acord cu propunerea lui Adrian Stan, singurul care s-a abținut fiind reprezentantul PDL. Aleșii au fost de acord să cedeze câte 20 de lei pentru a achiziționa câte un bilet de 200 de lei.
Pentru această săptămână, fiecare consilier și-a ales câte un număr norocos: 43, 21, 9, 11, 5, 4, 12, 35 și 24. Dacă vor câștiga, banii vor fi utilizați pentru susținerea cofinanțării unor proiecte europene.
Primarul a mai declarat că nu este nevoie să existe o hotărâre a Consiliului Local Techirghiol pentru această acțiune, rămânând totul la înțelegerea aleșilor.
Consiliul Local Techirghiol a mai aprobat o serie de proiecte ce vizau concesionarea prin licitație publică și vânzarea directă a unor terenuri din Techirghiol.
Totodată, a fost aprobat și proiectul de hotărâre privind modificarea componenței Comisiei de evaluare pentru licitații publice.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 16 Octombrie 2010
Stire din Politică-Administrație : Adrian Stan, primarul 6/49
Pagina a fost generata in 0.2517 secunde