Techirghiol, promovat la târgurile turism internaționale

297
Datorită eforturilor depuse de administrația locală Techirghiolul, precum și de investitorii de aici, localitatea a venit prima din România acceptă ca și membru al Asociației Orașelor Termale și Istorice Europene (E.H.T.T.A). Alături de colțul de relaxare de malul Mării Negre se află orașe cu renume internațional din țări precum: Italia, Germania, Franța, Spania, Ungaria, Belgia, Cehia și Croația.

Menționăm că EHTTA este o asociație non-profit,bazată pe necesitatea de a încuraja, proteja și de a spori patrimoniul termic, artistic și cultural în întreaga Europă.

Prima acțiune a Asociației este crearea Rutei europene a orașelor istorice și termale aprobată de către Consiliul Europei. Concret, acest traseu rememorează locurile în care a luat viață și s-a dezvoltat cultura spa din Europa. Traseul leagă în mod ideal patrimoniul cultural și istoric al orașelor spa și promovează calitatea apelor orașelor membre ale Asociației. Aceasta rută în care este inclus și orașul Techirghiol a fost și este mediatizată la diverse târguri de turism internaționale printr-o broșură impresionantă, conținând informații despre oraș, precum și fotografii cu locațiile de aici, care merită vizitate.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3953 secunde