Taxele și impozitele locale, pe agenda consilierilor din Mangalia

301
Taxele și impozitele locale, pe agenda consilierilor  din Mangalia - taxelesiimpozitelemangalia-1545065090.jpg

Articole de la același autor

Primarul municipiului Mangalia, Cristian Radu, a convocat consilierii locali la ultima ședință ordinară din acest an, care va avea loc, joi, 20 decembrie, ora 14.30. Pe ordinea de zi, sunt înscrise mai multe proiecte de hotărâre de interes pentru comunitate.

Principalul proiect supus adoptării în Consiliul Local se referă la stabilirea taxelor și impozitelor locale pentru anul 2019. Un alt proiect important vizează rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli al Mangaliei, pentru anul 2018. În aceeași ședință a Consiliului Local, se va supune la vot majorarea cu procente cuprinse între 300 și 500% a impozitului pe clădire pentru imobilele în paragină din stațiuni.

Alte proiecte de hotărâre supuse adoptării vizează aprobarea Regulamentului de organizare și funcționare a cimitirelor de pe raza orașului, dar și programul evenimentelor propuse pentru anul viitor. Totodată, se va mai dezbate acordarea unor ajutoare financiare pentru preșcolarii și elevii din zonele: IAS, Fruviileg, Zootehnie și Barieră, precum și aprobarea Programului de sprijinire a persoanelor aflate în situații dificile din punct de vedere social și economic. (C.V.M.)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 08 Decembrie 2018
Stire din Economie : Românii au devenit sclavii Fiscului
Pagina a fost generata in 0.3536 secunde