Tătarii din România pichetează Consulatul Rus de la Constanța

195
1
Tătarii din România pichetează Consulatul Rus de la Constanța - siglaudttmr-1449737955.jpg

Articole de la același autor

Uniunea Democrată a Tătarilor Turco – Musulmani din România organizează, astăzi,, începând cu ora 14,00, o acțiune de pichetare a Consulatului General al Federației Ruse la Constanța. Acțiunea este organizată cu prilejul Zilei Internaționale a Drepturilor Omului, urmărind să atragă atenția din nou asupra situației cu care se confruntă tătarii din Crimeea.


Cu acest prilej, reprezentanții UDTTMR vor depune și o scrisoare la Consulatul General al Federației Ruse la Constanța, scrisoare în care se face referire la istoria tătarilor și la drepturile pe care ei le solicită în prezent. Scrisoarea va mai fi transmisă și către reprezentanțele diplomatice ale Federației Ruse, Turciei, Ucrainei și Statelor Unite ale Americii la București.


La propunerea membrilor Consiliului de Coordonare al Congresului Mondial al Tătarilor Crimeeni, care s-au întrunit în luna octombrie la Kiev, astfel de acțiuni de protest sunt organizate cu prilejul Zilei Internaționale a Drepturilor Omului în toate țările în care trăiesc etnici tătari, pentru a atrage astfel atenția la nivel internațional asupra problemei anexării Peninsulei Crimeea, în februarie 2014, de către Federația Rusă.


Atașăm în continuare scrisoarea Uniunii Democrate a Tătarilor Turco – Musulmani din România.


Comentează știrea

nogai
11 decembrie 2015
tătarii din România pichetează consulatul rus de la Constanța

Domnilor nu va mai luați dupa președintele udttmr condamnat cu suspendare asta e un inpostor care nu face alt ceva decat sa asi apere averea un om de joasa speță

Articole pe aceeași temă

Joi, 05 Noiembrie 2015
Stire din Cultură-Educație : Abandonul școlar, încotro?
Pagina a fost generata in 0.4796 secunde