Tăriceanu, supărat pe Iohannis: Am luat decizia de a nu participa la Ziua Europei, la Cotroceni

360
3
Tăriceanu, supărat pe Iohannis: Am luat decizia de a nu participa la Ziua Europei, la Cotroceni - calinpopescutariceanu5-1525702686.jpg

Articole de la același autor

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, la Constanța, că a luat decizia de a nu participa la recepția de Ziua Europei de la Palatul Cotroceni, pentru că președintele Klaus Iohannis, prin declarațiile pe care le-a făcut în ultima perioadă, a jignit-o grav pe premierul Viorica Dăncilă.


"Am luat decizia, ținând cont de atitudinea președintelui din ultima perioadă, de a nu participa la sărbătorirea Zilei Europei, pe 9 mai, adică nu voi da curs invitației de a merge la Cotroceni la această recepție, pentru că mie mi se pare că președintele, prin declarațiile pe care le-a făcut, a jignit grav primul ministru.Și suntem membri ai coaliției de guvernare și solidari cu prim-ministrul. Prim-ministrul cred că are nevoie de sprijinul partenerilor și, de aceea, am discutat cu colegii mei și am luat hotărârea să nu participăm la această recepție", a spus Tăriceanu, într-o conferință de presă organizată la Constanța.


Întrebat dacă nu va fi acuzat, prin luarea respectivei decizii, că este împotriva Europei, liderul ALDE a afirmat că nu își face griji din acest punct de vedere.


"Având în vedere, totuși, că am fost prim-ministrul care a pregătit România pentru aderarea la Uniunea Europeană și am semnat Tratatul de aderare împreună cu președintele de atunci, nu îmi fac griji pe chestia asta", a răspuns liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu. 


Comentează știrea

SEVER
8 mai 2018
OMUL CARE SE SUPARA CA ESTE PROST

MARE DECIZIE DE CACAT. S-A SUPARAT ,SI-A LUAT JUCARIILE SI A PLECAT PAMPALAUL. ASTEPT CU NERABDARE DECIZIA PROCURORILOR. AM SENZATIA CA O SA-I PUPI LUI KLAUS PARTILE INTIME ,DOAR,DOAR SA -TI INTINDA UN BAT SA TE SCOATA DIN CACAT.

Gigi
8 mai 2018
Da !

Penalul fanariot poate participa lejer la Ziua Americii Centrale , in Costa Rica ... Cu cat mai repede , cu atat mai bine !

john
8 mai 2018
ziua europei

o jigodie mai putin

Pagina a fost generata in 1.5181 secunde