Tăriceanu: Calculele colegilor mei indică faptul că vor fi peste 240 de voturi pentru moțiune

96
Tăriceanu: Calculele colegilor mei indică faptul că vor fi peste 240 de voturi pentru moțiune - tariceanu-1570077143.jpg
Călin Popescu Tăriceanu a declarat că, în contextul în care a fost respinsă citirea moțiunii în plenul reunit de miercuri și pe baza calculelor celor din ALDE, vor fi peste 240 de voturi pentru căderea Guvernului.


"Da, e o dovadă simplă, tangibilă, concretă că într-adevăr, așa cum spunea și unul dintre liderii PSD că și-au pierdut majoritatea la vot. Nu mai e nimic de comentat. Am niște colegii care au făcut niște calcule și indică faptul că vor fi peste 240 de voturi pentru căderea Guvernului", a afirmat Călin Popescu Tăriceanu, miercuri seară, la Digi 24, întrebat ce înseamnă ce s-a întâmplat în plenul reunit.


Moțiunea de cenzură nu a mai fost citită, miercuri, în plenul reunit al Parlamentului. Votul ar fi urmat să aibă loc sâmbătă, însă ordinea de zi a ședinței de miercuri a fost respinsă cu 194 împotrivă, 181 pentru, o abținere, iar trei nu au votat.


Prin urmare, Birourile permanente reunite ale Camerei Deputaților și Senatului au decis ca moțiunea de cenzură să fie citită într-un plen reunit, joi, ora 10.00, iar dezbaterea și votul urmează să aibă loc joia viitoare, tot de la ora 10.00.


Președintele Camerei Deputaților Marcel Ciolacu a declarat că PSD a pierdut matematic majoritatea în Parlament, în contextul votului de miercuri. Acesta a afirmat că premierul Viorica Dăncilă nu ar trebui să își dea demisia.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7432 secunde