Tăriceanu a anunțat că vor începe audierile pentru funcția de judecător la CCR

120
1
Tăriceanu a anunțat că vor începe audierile pentru funcția de judecător la CCR - tariceanuaanuntat-1423584413.jpg

Articole de la același autor

Conducerea Senatului a fost sesizată de Curtea Constituțională privind vacantarea postului de judecător al lui Toni Greblă în urma demisiei acestuia și a decis începerea procedurilor de numire a unui nou judecător, a anunțat, ieri, președintele Senatului, Călin Po-pescu Tăriceanu.

Tăriceanu a mai anunțat că audierile candidaților pentru funcția de judecător al Curții Constituționale vor avea loc, astăzi, în Comisia juridică a Senatului.

Coaliția de guvernare ar putea să o propună pe Simona Maya Teodoroiu pentru funcția de judecător la Curtea Constituțională, au declarat surse social-democrate, care au menționat, însă, faptul că o decizie în acest sens nu a fost luată încă.

Simona Maya Teodoroiu, posibila propunere a coaliției de guvernare pentru această funcție, este secretar de stat în Ministerul Justiției din mai 2012, cu excepția perioadei ianuarie - aprilie 2013, când a ocupat poziția de secretar de stat la Departamentul pentru Proiecte de Infrastructură și Investiții Străine (DPIIS) din cadrul Guvernului. 

Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 04 Februarie 2015
Stire din Politică-Administrație : Tăriceanu, întâlnire cu Ponta
Pagina a fost generata in 0.4088 secunde