Surse: Liderii PSD, PNL și UDMR au decis premierul. Cîțu îl vrea pe Ciolacu, PNL trebuie sa îl voteze

332
Surse: Liderii PSD, PNL și UDMR au decis premierul. Cîțu îl vrea pe Ciolacu, PNL trebuie sa îl voteze - psd-1637000964.jpg

Articole de la același autor

Liderii celor trei partide care negociază viitorul guvern au stabilit, luni seară, la Palatul Victoria, că formula pe care vor merge în privința premierului va fi rotația între PSD și PNL.

Surse din conducerea celor trei formațiuni au declarat pentru Digi24.ro că va fi rotație de premieri fără UDMR, adică Kelemen Hunor nu va putea fi desemnat pentru a conduce guvernul.

Potrivit Digi24, ceea ce este însă interesant, potrivit informațiilor noastre, este ca Florin Cîțu dorește ca rotatia să înceapă cu Marcel Ciolacu, propunerea PSD pentru postul de prim-ministru.

Marți seara, Biroul Executiv al PNL trebuie să voteze aceasta propunere cu care Cîțu se va prezenta în fața partidului.

Manevra este menită să îi taie lui Nicolae Ciucă drumul către funcția de premier, știut fiind faptul că Florin Cîți se teme că nominalizarea lui Ciucă i-ar sabota autoritatea în partid.

După ce partidele aprobă variantele, urmează consultările cu președintele Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni, cel mai probabil la finalul săptămânii.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6023 secunde