Surprize la PSD! Lista deputaților, deschisă de un personaj controversat și străin Constanței

3461
3
Surprize la PSD! Lista deputaților, deschisă  de un personaj controversat și străin Constanței - iulianiancupsd-1477414809.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții Partidului Social Democrat Constanța au făcut publică lista candidaților săi pentru alegerile parlamentare din data de 11 decembrie. Drept urmare, constănțenii au parte de o surpriză, deoarece lista pentru Camera Deputaților este deschisă de Iulian Iancu, actual deputat de Botoșani și parașutat la PSD Constanța pe prima poziție pentru a-și asigura un nou mandat. 


Iulian Iancu a fost secretar de stat în Ministerul Economiei și este considerat un personaj controversat la nivel central, de care s-a legat eticheta de "om al rușilor". În ultimii patru ani, numele lui Iancu a fost vehiculat în mai multe rânduri pentru funcția de ministru, însă nu a fost propus niciodată din cauza bănuielilor că ar avea legături cu Gazprom, cu toate că el a negat constant acuzațiile. Totodată, numele lui Iancu mai este regăsit în mai multe dosare ale DNA, dar și în cele ale Agenției Naționale de Integritate. 


În continuare, pe lista PSD Constanța pentru Camera Deputaților se mai află actualii parlamentari Mircea Dobre, Cristina Dumitrache, Radu Babuș, precum și consilierul local George Vișan, urmat de deputatul Florin Gheorghe. Lista continuă cu viceprimarul de la Medgidia, Luminița Vlădescu, Marioara Cojoc, Nicolae Tănase, Teodor Patrichi, Dumitru Lungoci, Mariana Gâju, Marcel Brătianu, Dragoș Făină și primarul de la Năvodari, Florin Chelaru. 


La Senat, după îndelungi negocieri, pe primul loc se află fostul prefect Liviu Tit Brăiloiu, urmat de senatorul Nicolae Moga și Ștefan Mihu, Lucian Băluț, Daniel Georgescu, Veronica Gheorghe și Aurelian Marin.


Comentează știrea

Autor
26 octombrie 2016
Sunteți toți niște mincinoși !!!

Constănțenii ar face bine să nu m-ai iasă la vot air dacă totuși ies să îi voteze pe toți să nu se supere nimeni, pe toți pe care i-am votat până acum nu au făcut nimic pentru acest oraș , am rămas în urma clujului , a timisoarei , a iașului ,la salarii la investiții la tot ce vreți, să le fie rușine acestor porci indiferent de la ce partid sunt și care nu au făcut nimic în afară de a se îmbogăți!

pagubit de psd
27 octombrie 2016
Moga si Brailoiu=VECTRA

DAca vreti tepe, votati Moga si Brailoiu, nimeni altii decat cei care s-au aliat cu inculpatii din lotul,Vectra-Rosu , Moldoveanu si Moise, si care au lasat pe drumuri peste 160 de familii, si prejudiciate cu peset 5 milioane de Euro!!!!

costica
4 decembrie 2016
opinie

Hollywood te asteapta! Super-sansa! Un film original si bani online pentru tine! Vrei sa castigi bani cu un subiect de film? Echipa ambitioasa! Pachet complet pentru castiguri online! Sistem de castig cu un subiect de film! Incredibil! Hollywood va face un film bun! Solicita acum detalii la adresa de email :pacurarucostica1963@gmail com http://bit.ly/29ypMJN

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.566 secunde