Surprize la PSD! Lista deputaților, deschisă de un personaj controversat și străin Constanței

Marţi, 25 Octombrie 2016, 20:00
3409
Reprezentanții Partidului Social Democrat Constanța au făcut publică lista candidaților săi pentru alegerile parlamentare din data de 11 decembrie. Drept urmare, constănțenii au parte de o surpriză, deoarece lista pentru Camera Deputaților este deschisă de Iulian Iancu, actual deputat de Botoșani și parașutat la PSD Constanța pe prima poziție pentru a-și asigura un nou mandat. 


Iulian Iancu a fost secretar de stat în Ministerul Economiei și este considerat un personaj controversat la nivel central, de care s-a legat eticheta de "om al rușilor". În ultimii patru ani, numele lui Iancu a fost vehiculat în mai multe rânduri pentru funcția de ministru, însă nu a fost propus niciodată din cauza bănuielilor că ar avea legături cu Gazprom, cu toate că el a negat constant acuzațiile. Totodată, numele lui Iancu mai este regăsit în mai multe dosare ale DNA, dar și în cele ale Agenției Naționale de Integritate. 


În continuare, pe lista PSD Constanța pentru Camera Deputaților se mai află actualii parlamentari Mircea Dobre, Cristina Dumitrache, Radu Babuș, precum și consilierul local George Vișan, urmat de deputatul Florin Gheorghe. Lista continuă cu viceprimarul de la Medgidia, Luminița Vlădescu, Marioara Cojoc, Nicolae Tănase, Teodor Patrichi, Dumitru Lungoci, Mariana Gâju, Marcel Brătianu, Dragoș Făină și primarul de la Năvodari, Florin Chelaru. 


La Senat, după îndelungi negocieri, pe primul loc se află fostul prefect Liviu Tit Brăiloiu, urmat de senatorul Nicolae Moga și Ștefan Mihu, Lucian Băluț, Daniel Georgescu, Veronica Gheorghe și Aurelian Marin.


Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.1793 secunde