Președintele PRU Constanța Dumitru Bădrăgan:

"Suntem împotriva deschiderii unui centru de migranți la Vama Veche"

4415
8

Articole de la același autor

Aproximativ 100 de reprezentanți ai organizațiilor PRU din sudul litoralului au participat, recent, la o acțiune în cadrul căreia și-au reafirmat poziția de respingere față de deschiderea Centrului pentru primirea migranților, situat chiar lângă Vama Veche.

Liderii filialelor din sudul litoralului dar și cei din Năvodari, precum și președintele filialei județene PRU Constanța, Dumitru Bădrăgan își păstrează o poziție fermă împotriva deschiderii acestui centru pe care

l-au și vizitat în cursul zilei de duminică, 20 martie.

"PRU Constanța consideră total inoportună implicarea României în acest scenariu cu urmări incontrolabile. PRU Constanța crede că soluția găsită de Guvernul Cioloș este aberantă fiindcă presupune amplasarea acestui centru într-o zonă turistică, la nici 100 de metri de plajă, ceea ce ar putea crea situații inacceptabile pentru turiștii români și străini veniți în vacanță. În plus, PRU Constanța are argumente economice de bun simț, deoarece suma alocată pentru întreținerea fiecărui migrant este uriașă și scandaloasă fiind de aproape 1.200 lei de persoană, în comparație cu alocația unui copil, care este sub 100 lei sau indemnizația unui șomer de aproximativ 500 lei", a declarat președintele PRU Constanța, Dumitru Bădrăgan.

El a mai adăugat că afacerile din turism ar putea avea de suferit pe termen mediu deoarece amplasamentul acestui centru riscă să excludă din planurile agențiilor, destinațiile turistice de pe litoralul românesc al Mării Negre.

"PRU Constanța cere prefectului Constanței și Guvernului Cioloș să țină cont că, într-o astfel de situație este neapărat necesară consultarea de urgență a populației locale, direct afectată de aceste măsuri. PRU înțelege drama umană a unor suflete care nu au altă vină decât aceea de a se fi aflat la momentul și locul nepotrivite, dar nu poate fi de acord ca povara să fie pusă în cârca unei populații locale care, poate, are probleme chiar mai mari. Suntem uimiți că Guvernului Cioloș nu îi pasă că, la fiecare 5 minute, un român pleacă din țară dar îi pasă mult mai mult de cazarea maselor de migranți", a mai adăugat președinte PRU Constanța, Dumitru Bădărgan.

În plus, liderul formațiunii politice a mai spus că membrii partidului sunt pregătiți să protesteze la nivel național și local până când autoritățile își vor asuma public toate consecințele care decurg din acest plan așa-zis umanitar care nu ține sub nicio formă cont de interesele României.

Carmen MOCANU

Comentează știrea

adevar
21 martie 2016
adevar

Toti romani afara din republica mea.

Bogdan
22 martie 2016
Bogdan

Ne-am semnat contractul de exterminare daca primim acesti invadatori pe taramurile noastre. Uitati ce s-a intamplat peste tot pe unde au ajuns. O sa ne acapareze , o sa ne violeze femeile. Lumea a 3-a nu va fi niciodata compatibila , nu se vor integra in tara noastra. Suntem o natie de lasi fara sange de razboinic in vena daca ne lasam atacati sentimental de situatia lor. Tara e in paragina oricum , venirea lor n-ar face decat sa precipite lucrurile si mai tare. Ei sunt ultimul lucru de care avem nevoie. Nu mult va trece pana vom auzi si la stirile locale ca invadatorii au violat si pe la noi femei.

Victor
22 martie 2016
NU emigrantilor

Catre Presedintele PRU - Doresc sa particip la boicotarea construirii taberei la Vama Veche. Unde aveti sediul in Constanta ?

alex
22 martie 2016
migrantii

cand si unde ca ne adunam ca trebuie

razvan
23 martie 2016
pru

sediul PRU Constanta , str Stefan cel Mare nr 55 A. Va ateptam cu mare drag sa propuneti si sa fiti alaturi de noi in activitatile noatre!!!

dc
23 martie 2016
nu aveti de ce

GRESIT ! Nu aveti de ce protesta ! Solutia este GENIALA !!! Ia ganditi-va dvs ce "curs" ultra-intensiv de democratie occidentala avansata (sa-i spunem DOA) vor avea migrantii cand se vor plimba prin Vama, printre sticle de alcool si trupuri goale intinse la soare !

eu
23 martie 2016
prosti

Ba ....trebuie sa iesiti toți in strada ca daca pun aia piciorul in tara se duce dracului linistea noastra .....sa ii ia aia cu suflet mare si buzunare adânci ....noi nu avem nici una nici alta

eu
23 martie 2016
prosti

Ba ....trebuie sa iesiti toți in strada ca daca pun aia piciorul in tara se duce dracului linistea noastra .....sa ii ia aia cu suflet mare si buzunare adânci ....noi nu avem nici una nici alta

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3512 secunde