Deputatul Mihai Lupu:

"Sunt convins că domnul Ioan Rus nu mai trebuie să facă politică"

120

Articole de la același autor

Deputatul constănțean Mihai Lupu, de la PNL, consideră că, atât timp cât a fost ministru al Transporturilor, Ioan Rus a reușit "performanța" de a redesena de foarte multe ori master-planul menit să aducă implementarea construcției de autostrăzi în România, acesta fiind unul dintre motivele pentru care este convins că Ioan Rus nu mai trebuie să facă politică. 


"Ceea ce a făcut domnul Rus se încadrează mai degrabă în categoria «timpul trece oricum», astfel că, la finele mandatului său, domeniul pe care l-a gestionat nu a cunoscut niciun progres real. Dimpotrivă. 


Din cauza absenței unei infrastructuri rutiere civilizate, România a pierdut numeroase investiții străine, cel mai elocvent caz fiind cel al conducerii corporației Apple, care a renunțat la înființarea unui centru la noi după ce șefii acesteia s-au trezit blocați cu orele pe drumurile românești. 


Pentru toate aceste pierderi eco-nomice pe termen scurt, mediu și lung, îl putem învinovăți și pe domnul Ioan Rus, din cauza căruia România a ratat startul exercițiului financiar european 2014-2020 în ceea ce privește absorbția fondurilor neram-bursabile pentru infrastructură", a declarat deputatul Mihai Lupu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0875 secunde