Stelian Ion, de la USR: "Este un dezastru total în Constanța anului 2020"

356
Stelian Ion, de la USR:

Articole de la același autor

Alianța USR-PLUS a susținut, ieri, o conferință de presă în cartierul Veterani, din Constanța, acolo unde peisajul pare să fie rupt dintr-o lume ireală. În fața jurnaliștilor a stat Stelian Ion, candidatul USR-PLUS la Primăria Constanța. Acesta s-a arătat șocat de ceea ce a găsit în cartierul aflat la marginea Constanței.

"Vă mulțumesc că ați venit în mijlocul deșertului. Stradă cu stradă schimbăm România, stradă cu stradă schimbăm Constanța. Oamenii nu au aici apă, canalizare, gaze și alte utilități. Oamenii trăiesc ca acum 2.000 de ani. Este un strigăt de disperare al familiilor din cartierul Veterani. Li s-a întors spatele acestor oameni de către Radu Mazăre și Decebal Făgădău. Făgădău vorbește despre Smart City, despre roata cu leduri de la Cazino, vorbește despre băncuțe, în timp ce sute de familii din Constanța se afundă. Oamenii aceștia cară apă cu bidoanele. Este un calvar", a declarat Stelian Ion.

Câțiva locuitori ai cartierului Veterani s-au strâns în jurul lui Stelian Ion și și-au spus problemele, care au fost ascultate până la capăt de candidatul la Primăria Constanța.

"Nu avem curent, pentru că nu sunt delimitate străzile. Cei de la Enel nu știu pe unde să tragă firele, pentru că nu știu numerele străzilor", s-a plâns un cetățean.

"Sunt navigator și trimit bani acasă să îmi întrețin copiii. Copii care atunci când plouă, merg la școală și la grădiniță prin noroaie, pentru că nu s-a asfaltat nimic aici. Nu este posibil așa ceva", a adăugat un alt locatar.

Stelian Ion a tras și concluziile după tot ce a văzut în cartierul Veterani și speră că, pe viitor, lucrurile se vor schimba.

"Oamenii aceștia au fost înșelați zi de zi de către administrația locală. Este un dezastru total în Constanța anului 2020. Este o mizerie de nedescris. Făgădău trebuie să dea socoteală!" , a spus Stelian Ion.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3736 secunde