Primarul interimar Decebal Făgădău:

"Stațiunea Mamaia nu va muri. Dar nu mă veți vedea nici pe car, nici pe scenă!"

Vineri, 31 Iulie 2015
2457
Primarul Decebal Făgădău a declarat, ieri, după finalizarea șe-dinței Consiliului Local că stațiunea Mamaia nu va muri. Declarația a făcut-o în contextul în care anumiți agenți economici din stațiune sunt nostalgici după carele alegorice. Amintim că în luna aprilie au fost abrogate toate acele hotărâri care instituiau obligativitatea de participare la carnavalul organizat de Primărie. De asemenea, se anula proiectul prin care Primăria organiza carnavalul Mamaia. De fapt, edilul a clarificat faptul că ordinea priorităților s-a schimbat, iar rolul Primăriei este acela de a facilita aceste evenimente.

"Pe mine nu mă veți vedea nici pe care alegorice și nici pe scenă!", a declarat Făgădău. Bellagio a solicitat și a și primit acordul de a defila cu carul propriu, acesta este și motivul pentru care ei continuă aceste manifestări. Acest lucru, a continuat edilul, nu înseamnă că agenții economici nu pot organiza diverse acțiuni de promovare: "Fiecare trebuie să-și facă treaba!". Extinderea duratei sezonului estival este o altă prioritate a administrației publice locale.

Stațiunea Mamaia, o prelungire a Satului de vacanță

Edilul a subliniat că trebuie să existe un regulament al stațiunii Mamaia. "Deși cifrele în privința stațiunii arată o creștere de 15%, nu sunt mulțumit de cum arată Mamaia. A devenit o prelungire a Satului de Vacanță. Practic, s-au mai degajat acolo lucrurile și s-au mutat în Stațiunea Mamaia. Voi avea astăzi (n.r. vineri) o întâlnire cu autoritățile pentru a găsi o cale de rezolvare a acestor inconve-niente", a adăugat Făgădău.

Nici de aspectul orașului, Făgădău nu s-a arătat a fi mulțumit: "Orașul arată prăfuit! Am preferat o politică bugetară prudentă să nu fim catalogați oraș cu risc bugetar. Mi-aș dori să ajung să schimbăm bordurile!" În opinia edilului, oamenii trebuie să ajungă să respecte anumite reguli, iar toate acestea trebuie comunicate cetățenilor într-un mod neagresiv.


Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.2578 secunde