Starea lui Ion Iliescu este stabilă. Medicii i-ar putea pune un al șaptelea stent

140
Starea lui Ion Iliescu este stabilă. Medicii i-ar putea pune un al șaptelea stent - ilici-1570352826.jpg

Articole recomandate

Fostul președinte Ion Iliescu rămâne internat la Spitalul Elias pentru mai multe investigații, chiar dacă starea să de sănătate este stabilă, iar suferință cardiacă se află într-o discretă ameliorare, după cum spun medicii care îl au în grijă. Aceștia i-ar putea pune, însă, lui Ion Iliescu un al șaptelea stent, potrivit unor surse din anturajul fostului șef de stat. 


Potrivit apropiaților, fostul șef de stat nu s-ar fi simțit tocmai bine după intervenția chirurgicală din luna aprilie și s-a prezentat la spital pentru un control de rutină, anunță Pro Tv. 


Medicii au constatat, astfel, că are o arteră obturată și au decis să îl interneze, conform aceleiași surse. Tot persoane apropiate fostului șef de stat susțin că nu este exclus ca Ion Iliescu să fie supus unei noi intervenții. Mai exact, să îi mai fie instalat un stent, al șaptelea. 


Cert este că Ion Iliescu rămâne internat pentru mai multe investigații medicale. Fostul președinte al României a fost, deja, supus la Elias unor controale amănunțite.

Ion Iliescu a fost internat vineri, după ce a acuzat o stare de rău. Potrivit medicilor, este vorba de problemele cardiace pe care Iliescu le care și care în prezent s-au acutizat.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.791 secunde