Speranțe pentru unificarea dreptei, la Constanța. Ce declară cei de la USR-PLUS

290

Articole de la același autor

Alianța USR-PLUS Constanța a susținut, ieri, o conferință de presă cu ocazia căreia s-au oferit clarificări privind relația cu Partidul Național Liberal Constanța. La conferință, au participat Stelian Ion, candidatul Alianței USR-PLUS la Primăria Constanța, Remus Negoi, președintele filialei județene USR Constanța și totodată candidat din partea Alianței USR-PLUS la președinția Consiliului Județean, și Lucian Muflic, candidat din partea Alianței USR-PLUS la Consiliul Județean. 


Președintele USR-PLUS Constanța a afirmat că a observat câteva reacții controversate ale celor de la PNL Constanța, care nu au fost în concordanță cu discuțiile dintre cele două filiale.

"Aș vrea să definim termenul de parteneriat. Luările de poziție ale reprezentanților PNL Constanța nu se încadrează deloc în ideea de parteneriat. Este foarte ciudat cum au reacționat cei de la PNL Constanța", a declarat Remus Negoi.

La rândul său, Lucian Muflic a afirmat că Alianța USR-PLUS va fi întotdeauna de partea constănțenilor și a lăudat acțiunile de până acum demarate de filiala din care face parte.

"Suntem două partide care au reușit să ofere și să vină în fața constănțenilor cu soluții. Este un moment important. Constanța suferă, iar constănțenii își doresc altceva. Noi trebuie să fim consecvenți. Trebuie să fim atenți când vorbim de unificarea dreptei", a susținut Lucian Muflic.

La rândul său, Stelian Ion a precizat că USR-PLUS a insistat pentru unificarea partidelor de dreapta la Constanța, însă liberalii nu au oferit un răspuns concret, iar constănțenii încă au speranța că o astfel de alianță este posibilă în orașul de la malul mării.

"Constănțenii merită respect și transparență. De zeci de ani nu reușim să ieșim din această mocirlă. Modul în care se derulează discuțiile vizavi de unificarea dreptei este de interes pentru toți constănțenii. De mâine (n.r. - astăzi), trebuie să începem să adunăm semnături pentru susținerea candidaturilor. Acest proiect ar fi trebuit finalizat la această dată. Am avut inițiativă, am făcut tot ce depinde de noi. Este importantă relația cu PNL, pentru că este cel mai vechi partid de dreapta. Conducerea PNL a mimat această apropiere. De fiecare dată, inițiativa ne-a aparținut. Într-un astfel de context, în care noi am sprijinit PNL Constanța, să vii acum și să nu schimbi strategia, mi se pare o soluție perdantă. Parcă nu își doresc să câștige. Constanța nu are nevoie de astfel de conflicte în interiorul partidelor de dreapta", a declarat Stelian Ion. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.1094 secunde