SPAȚII VERZI din Constanța, salvate de sub betoane. Consiliul Local Constanța bate în retragere

865
2
SPAȚII VERZI din Constanța, salvate de sub betoane. Consiliul Local Constanța bate în retragere - spatiileverzi11414514629-1430389800.jpg

Articole de la același autor

În cadrul ședinței Consiliului Local de azi, viceprimarul Constanței, Decebal Făgădău, a retras de pe ordinea de zi două proiecte de hotărâre. Mai exact, este vorba despre proiectele aflate pe ordinea de zi la numerele 21 și 28. 


Primul dintre ele prevedea aprobarea planului urbanistic zonal - zona delimitată de Strada Suceava, strada Adamclisi, Aleea Heracleea, Aleea Capidava și Aleea Argeșului, terenuri proprietate publică și privată, pe care ar fi urmat să se construiască două parcări. Supărați că spațiul verde se va tranforma în parcare, mai mulți locuitori din zonă au venit la ședința Consiliului Local și au cerut să nu se aprobe acest proiect.

"Am luat act de o serie de obiecțiuni, nemulțumiri, din partea locuitorilor, motiv pentru care propun retragerea acestui proiect de pe ordinea de zi. Totodată, propun organizarea unei dezbateri publice cu participarea tuturor celor care au un interes în zonă, inclusiv a inițiatorului autorizației. Nu vreau ca cineva să aibă de suferit sau să fie nedreptățit", a declarat Decebal Făgădău.

Pe de altă parte, cel de al doilea proiect prevedea aprobarea planului urbanistic zonal - zona delimitată de Strada Pescarilor, Strada Zorelelor, alee de acces, terenuri proprietate publică și privată, inițiator fiind SC. Metalica Provet SRL. Și în acest caz, viceprimarul Făgădău a propus retragerea de pe ordinea de zi:

"Din punct de vedere legal și tehnic totul este în regulă cu acest puz. Cu toate acestea, am primit o înștiințare că există un litigiu cu privire la autorizația de construire", a spus Decebal Făgădău.


Comentează știrea

fagadaule
30 aprilie 2015
Futute-n gura

dupa ce ai betonat tot orasul acum te faci ca iti pasa de cetateni. FMM de nenorocit, sa te manance sifilisul si pe tine si pe stapanul tau pastaie.

Primar
30 aprilie 2015
Alegeri

Si uite cum Fagadau se pregateste de alegeri din ce in ce mai mult.Mai sunt inca multi prosti de prostit.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7092 secunde