Sorina Pintea rămâne fără funcția de la SJU Baia Mare și este suspendată din PSD

176
Sorina Pintea rămâne fără funcția de la SJU Baia Mare și este suspendată din PSD - dddd-1583071318.jpg
Managerul Spitalului Județean de Urgență (SJU) din municipiul Baia Mare, Sorina Pintea, arestată în dosarul în care este acuzată de luare de mită, va fi înlocuită din funcție și suspendată din PSD, a precizat duminică, pe pagina sa de Facebook, președintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea, potrivit Agerpres.

"Voi propune, luni, elaborarea unui act administrativ pentru instalarea unui manager interimar la Spitalul Județean de Urgență "Doctor Constantin Opriș" din Baia Mare care să asigure buna funcționare a spitalului în condițiile de restricționare a accesului în spital din cauza coronavirusului și vom demara o ancheta a Corpului de Control al Consiliului Județean la Serviciul de achiziții publice a spitalului. Voi propune, de asemenea, suspendarea din PSD a doamnei Pintea și a tuturor celor care ar putea avea legătură cu acest caz până la soluționarea în instanțele de judecată a acuzațiilor" a precizat Gabriel Zetea.

Președintele PSD Maramureș a susținut că este "șocat" de acuzațiile aduse fostului ministru al Sănătății și a afirmat că are încredere că justiția va face lumină în acest caz. "Sunt șocat de acuzațiile care sunt îndreptate în aceste zile împotriva Sorinei Pintea. Am colaborat foarte bine în ultimii ani, politic și profesional, cu managerul de spital și ministrul Sorina Pintea și tocmai de aceea aceste acuzații vin ca un șoc personal. Am încredere că Justiția din România va face lumină în acest caz și sper ca familia Sorinei să fie tare și să treacă peste acest moment extrem de dificil. Familia sa (Ovidiu, Ionuț, Cătălin și Simina) a fost alături de Sorina și în ultimele săptămâni când o boala gravă o ținea departe de viața publică și sper ca Dumnezeu să le dea înțelepciunea să treacă sănătoși peste această cumpănă", a afirmat în postare Gabriel Zetea.

Tribunalul București a decis sâmbătă seara arestarea preventivă pentru 30 de zile a Sorinei Pintea în dosarul în care este acuzată de luare de mită.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.7605 secunde