Sorin Grindeanu: „Social-democraţii nu au avut discuţii după alegeri cu alte partide”

223
Sorin Grindeanu: „Social-democraţii nu au avut discuţii după alegeri cu alte partide” - grindeanu-1614019682.jpg

Articole de la același autor

Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a declarat luni că social-democraţii nu au avut pe agenda politică, după alegeri, discuţii legate de alianţe cu alte partide de stânga, între care şi Pro România.

„Noi suntem partidul de stânga din România şi suntem partidul care a câştigat alegerile. Nu am avut pe agenda politică, după alegeri, acest subiect. PSD, de 30 de ani, reprezintă stânga în România şi o reprezintă bine”, a afirmat Grindeanu, într-o conferinţă de presă.

În ceea ce priveşte Pro România, Grindeanu a susţinut că liderul acestei formaţiuni, Victor Ponta, a făcut alegeri politice, cel puţin în ultimul an, care au fost înţelese de foarte puţini oameni.

„Legat de Victor Ponta, aşa, ca părere personală, legat de persoana lui, cred că alegerile politice pe care le-a făcut, cel puţin în ultimul an, le-au înţeles foarte puţini. De multe ori probabil că nu au înţeles nici simpatizanţii Pro România alegerile făcute, pentru că nu era foarte clar dacă Pro România e un partid de stânga, e un partid de centru, e un partid super progresist. Lucrul acesta s-a văzut prin rezultatul votului, prin ceea ce au ales românii”, a opinat Sorin Grindeanu. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4089 secunde