Sorin Grindeanu, ATAC DUR la Sevil Shhaideh

1059
Sorin Grindeanu, ATAC DUR la Sevil Shhaideh - soringrindeanulaforumularbcaptur-1497790604.jpg
Sorin Grindeanu joacă tare. Premierul a avut o ieșire deosebit de dură și a lansat acuzații extrem de grave la adresa vicepremierului și ministrului Dezvoltării, Sevil Shhaideh. 


Aceasta este una dintre apropiatele lui Liviu Dragnea și a fost prima propunere de premier a PSD după alegeri. Grindeanu a anunțat mai multe demiteri și a somat-o pe Shhaideh să dea drumul la programul PNDL, dar a și convocat-o luni la o întâlnire decisivă.


"Programul Național de dezvoltare locală e foarte important. Am avut multe discuții cu aleșii locali. Din păcate, Sevil Shhaideh în coordonarea căreia se află acest program nu a făcut nimic în 5 luni. Acum o lună și jumătate am avertizat-o. Nu m-a ascultat. Acum două zile i-am spus că sunt întârzieri nepermise. A doua zi și-a adus aminte brusc de PNDL și i-a dat drumul. Nu îmi doresc ca un program de asemenea importanță să fie folosit în scopuri politice. Pentru a înlătura orice umbră de îndoială am hotărât mai multe. Nu accept să tolerez și să las ca acest program să fie folosit în interes personal.


Astăzi am demis toți secretarii de stat din Ministerul Dezvoltării. De azi, doamna Sevil Shhaideh nu mai poate semna niciun act care să aibă legătură cu PNDL. Vreau să blochez abuzuri, nu programul. Asta se va întâmpla curând cu respectarea legii. O invit pe doamna Shhaideh luni la o discuție. Știu că e un om care în final va respecta legea", a mai adaugat Grindeanu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3553 secunde