Cu promisiunea că va fi "ăla care o să schimbe orașul",

Sorin Greavu a început întâlnirile cu susținătorii săi în cursa pentru Primăria Constanța

4643
Sorin Greavu a început întâlnirile cu susținătorii săi în cursa pentru Primăria Constanța - 510db839ab0abaf2778235ae879beb40.jpg
Sorin Greavu, cel care, în urmă cu aproximativ un an, confirma faptul că va candida la Primăria Constanța în contextul viitoarelor alegeri locale, s-a întâlnit, la finalul săptămânii trecute, cu mai mulți pensionari constănțeni, foști liberali care au demisionat recent din partid, dar și cu tineri care și-au anunțat intenția de a-l susține în cursa pentru mandatul de edil-șef. Întâlnirea a fost, așa cum susține Greavu, una de cunoaștere și socializare, în cadrul ei abordându-se, însă, și cele mai importante probleme care, într-un fel sau altul, își pun astăzi amprenta pe municipiul Constanța.
Anunțată ca o candidatură independentă, candidatura lui Sorin Greavu, directorul general al Romned Port Operator, este, până la acest moment, a doua după cea anunțată de senatorul PDL Mircea Banias. Cu toate acestea, menționăm că democrat liberalii constănțeni nu și-au anunțat încă oficial candidatul care să se lupte cu Mazăre pentru conducerea administrației publice locale.
Referitor la întâlnirea de sâmbătă, Greavu a explicat că cei prezenți la eveniment au vrut să-l cunoască, dar nu în ideea de a afla cine este Sorin Greavu, ci în aceea de a afla ce vrea să facă pentru Constanța. Iar aici candidatul independent a reiterat principiul potrivit căruia, în opinia sa, e mai puțin importantă imaginea sa personală, esențiale fiind proiectele sale.
Din acest punct de vedere, el a precizat că a vorbit sâmbătă despre "imaginea urâtă a Constanței care, în ultimii douăzeci de ani, a regresat în loc să progreseze, despre ceea ce nu au făcut nu doar actuala administrație locală, ci nicio administrație postdecembristă", enumerând aici planul urbanistic haotic al Constanței, mizeria din oraș, lipsa parcărilor, dar și dezastruoasa imagine a Zonei Peninsulare, acolo unde, de altfel, duminică seara s-a prăbușit încă o clădire. În această ordine de idei, Sorin Greavu a insistat asupra necesității protejării și conservării zonei vechi a orașului, astfel încât "nepăsarea totală față de clădiri de la care nu se așteaptă decât să se dărâme, pentru ca municipalitatea să nu mai aibă obligația de a le reface" să dispară. "Orașul nostru este urât și neîngrijit, și asta fiindcă tot ce s-a făcut s-a făcut doar de formă, nu de fond. Nu trebuie să facem așa, pe petice…", a afirmat Greavu.
Întrebat, din nou, dacă ia în calcul posibilitatea de a se răzgândi cu privire la candidatura sa independentă pentru Primăria Constanța, Sorin Greavu a declarat că nu va renunța "indiferent de cât de greu va fi" și, totodată, că în cazul în care va ajunge primarul Constanței "o să fie ăla care o să schimbe orașul".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2986 secunde